top of page

Wie ben ik?

Trainer & Coach

Ik ben geboren in Bastogne in 1969 als de oudste van 3 kinderen.

Omdat ik in Antwerpen woonde, heb ik van een enorm voordeel kunnen genieten. Ik ben namelijk opgevoed in de twee landstalen: thuis sprak ik Frans en op school Nederlands.

 

Het zorgen voor anderen zat al van kleins af in mijn bloed. Toen ik jong was, uitte zich dat in coördinerende functies bij de katholieke gidsen van België. Waken over het welzijn van al die kinderen was voor mij primordiaal.

 

Nadat ik de fakkel had doorgegeven, vatte ik mijn hogere studies aan. Na het behalen van een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik gedurende achttien jaar gewerkt als marketingverantwoordelijke in bedrijven zoals Unda, Neuhaus, Weight Watchers, Aqua Heaven. Nadien was ik gedurende meerdere jaren de rechterhand van verscheidene zaakvoerders.

De zin van het leven

Toen ik veertig werd, stelde ik mezelf een fundamentele vraag: "Wat is nu eigenlijk de zin van mijn leven?" Na er diep over nagedacht te hebben, was het voor mij heel duidelijk. Ik wilde weer een "gids" zijn, net als in mijn jeugd, en anderen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

In 2012 kruiste mindfulness mijn pad en een wereld ging voor mij open. Na een opleiding van twee jaar behaalde ik mijn diploma van Mindfulness Trainer. Sindsdien geef ik trainingen aan particulieren en in bedrijven.  Ik leer de deelnemers aan om in het “nu” te leven, zonder waardeoordeel, zodat ze de positieve effecten kunnen voelen die mindfulness met zich meebrengt.

Omdat ik van mening ben dat je nooit genoeg geschoold kan zijn, heb ik in 2016 een opleiding gevolgd van “Co-active Coach” via het Coach Training Institute (CTI) en een korte opleiding “Acceptance & Commitment Therapy” (ACT).

Springen

Eind 2017 heb ik dan de grote sprong gewaagd: een carrière switch! Ik wil absoluut mensen begeleiden naar een gelukkiger leven en het is mijn voornemen om dit op voltijdse basis te doen. Ik heb er het volste vertrouwen in en denk met plezier terug aan de mooie verrassingen die reeds op mijn weg zijn gekomen...

Een bijzonder dankwoord is hier op zijn plaats voor mijn ex-man Olivier en voor mijn dochters Lisa en Marion. Bedankt om in mij te geloven en om me alle vrijheid te geven die nodig is om mijn dromen en die van anderen waar te maken.

bottom of page