top of page

Co-Active Coaching

We dromen allemaal van iets of iemand die ons het leven makkelijker, volwaardiger, rijker, rustiger zou maken ...
Dream BIG
start small
A small adjustment can have a big effect on your life.

Wil jij een verandering in je leven doorvoeren? Heb je daarbij hulp nodig? 

 

​"Als Life Coach ga ik je persoonlijke levensmissie, je verlangens, je projecten in de spotlight zetten en ze doen stralen. Ik hecht daarbij veel aandacht aan jouw persoonlijke waarden, de objectieven die je jezelf stelt, je levensbalans en alles wat je nodig hebt om beter te kunnen leven.
Samen zullen we trachten jouw zelfbeperkend gedrag te identificeren. Dit duikt vaak op net wanneer je moed nodig hebt om risico's te nemen en om veranderingen door te voeren."

Waarom Co-Active Coaching? 

 

Bij deze manier van coachen werken we actief samen. We gaan een partnerschap van gelijken aan waardoor die methode heel flexibel én krachtig is. Aan de basis liggen een aantal kwaliteiten die vanzelfsprekend aanwezig moeten zijn: respect, een open mind, medelijden, empathie en het engagement om de waarheid recht aan te doen.

 

Wat is er speciaal aan een Co-Active Coaching gesprek?

 

Deze coachingtechniek is niet gericht op het oplossen van je problemen (hoewel die aan het einde van de rit wel opgelost zullen zijn). Het gaat er ook niet om je prestaties te verbeteren, je doelen of resultaten te bereiken, hoewel ook dit zal gebeuren door middel van een doeltreffende coaching relatie.

 

Waar gaat het dan wel om?

 

Het gaat voornamelijk om het ontdekken, het bewust worden en het kiezen. Het is een doeltreffende manier om te herontdekken dat je de macht bezit om zelf de antwoorden te vinden.

Om in te zien dat er steeds oplossingen voorhanden zijn, zelfs als je denkt dat je helemaal vast zit.

Om je te doen realiseren dat je volkomen in staat bent om belangrijke keuzes te maken in je leven.

Om tenslotte te beseffen dat je kan 'zijn' met wat er op je pad komt, ook al is dat soms even moeilijk.

 

Ook jij bent sterk, bekwaam, vindingrijk. Ook jij hebt een diep verlangen om het beste van jezelf te geven en je volledig potentieel te bereiken. Voor alle moeilijke situaties zijn er oplossingen en je hebt zelf de macht om daartussen te kiezen. Door middel van Co-Active Coaching breng ik jouw potentieel naar boven en kan je een nieuwe wending geven aan je leven.

​​​

​Ben je overtuigd? Maak dan een afspraak via de knop "Ik boek een afspraak" hierboven.

 

NB Woon je ver buiten mijn regio? Geen probleem! De coachingsessies kunnen ook doorgaan via Skype, Zoom of telefonisch.

bottom of page