top of page

Loopbaanbegeleiding

Loop je vast in je job of voel je je daar niet meer op je plaats? Wens je meer voldoening en plezier in je werk?

Wil je weten welk werk écht bij je past? Of gewoon een antwoord op “wat wil ik nu eigenlijk?”

Het roer hoeft niet per se helemaal omgegooid te worden.

Jeunes collègues
Loopbaancoaching, de meest efficiënte weg naar je ideale loopbaan!

Voel je je ontspoord ?

Een loopbaancoach biedt hulp bij carrièreproblemen

en zet je terug op de rails met als bestemming je ideale job.

Is loopbaanbegeleiding iets voor mij?

Het doel van loopbaanbegeleiding is dé loopbaankeuzes maken die bij jou passen. ‘s Ochtends met plezier opstaan, overdag je ambities waarmaken zodat je als vanzelf gaat schitteren.

Samengevat: het is een coaching traject met gesprekken, oefeningen en testen in functie van je loopbaanvraag. Tijdens je loopbaanbegeleiding sta je stil bij je job en je carrière, je talenten en je waarden, je passie en je dromen, je work-life balance. We brengen valkuilen en drijfveren in kaart wat je gaat helpen om jouw passende job en professionele toekomst te schetsen. Het draait zowel om jou als persoon als om je persoonlijke ontwikkeling. Om je doel te bereiken, werken we samen een realistisch stappenplan uit.

Loopbaanbegeleiding kan je carrière en ook je privéleven veranderen.

​Welke stappen moet ik ondernemen op weg naar mijn ideale baan?

​​Neem contact met mij om af te spreken hoe, waar & wanneer we van start kunnen gaan. Ik geef je alle uitleg over de inhoud van de begeleiding en hoe je loopbaancheques kan aanvragen. Uiteraard neem ik alle tijd die nodig is om op jouw vragen te antwoorden.

Je doorloopt een traject van 4 of 7 uur individuele begeleiding verdeeld over verschillende afspraken. Je krijgt al eens een opdracht mee waar je thuis mee aan de slag kan, zodat je zoveel mogelijk uit je gesprekstijd haalt. Daarna maak je, samen met mij, een persoonlijk ontwikkelingsplan op (POP)

 

Kom ik in aanmerking voor loopbaancheques?

Iedere werknemer én zelfstandige, die min 7 jaar werkervaring heeft en die in Brussel of Vlaanderen woont, heeft om de 6 werkjaren recht op 7 uur loopbaanbegeleiding met loopbaancheques. Met 2 loopbaancheques betalen, kost je slechts 90€ voor 7 uur individuele begeleiding in plaats van 1274€. Cheques aanvragen kan je via deze link

​Heb je geen recht op loopbaancheques? Neem dan contact met mij op en we zoeken samen de beste manier om jou verder te begeleiden.

Voor loopbaancoaching werk ik samen met het team ervaren coaches van Experts@yourwork

loopbaanbeg.jpg
Logo_RGB_PayOff.png
Maroquiniers
bottom of page